10 opiskelijat

Onko maailman uskonnoissa enemmän sama vai eroa? Miten käyttäydyn vaikkapa katolisessa kirkossa tehdäkseni oikein? Miksi uskontoja yleensäkin on maailmassa?

Uskonnolliset tavat saattavat aiheuttaa hämmennystä ja pelkoa. Usein uskontojen ajatellaan rakentavan muureja, siitä huolimatta, että maailman uskontojen ytimessä näyttäisi aina olevan muurien purkaminen. Rauhanomaisen ja sivistyneen yhteiselon kannalta on tarpeen, että me tunnemme perusperiaatteet kaikista maailman suurista uskonnoista. Tällä kolmiosailla kurssilla opetetaan suurien maailmauskontojen uskontojen perusperiaatteet, symbolit ja ilmenemismuodot.

Kurssin tavoite on ymmärtää eri uskontoja tunnustavia ihmisiä paremmin.

HUOM! Uskontojen tuntemus – OSA 2: Dharmiset uskonnot: Hindulaisuus ja Buddhalaisuus, eikä koko kurssi!
Uskontojen tuntemus – OSA 2 on voimassa 5 viikkoa ostohetkestä lähtien.

Julkaistu:
1. Yksijumalaiset uskonnot: Zarathustralaisuus, Juutalaisuus, Islam ja Kristinusko
2. Dharmiset uskonnot: Hindulaisuus ja Buddhalaisuus
3. Muut maailmanuskonnot: Shintolaisuus, Taolaisuus, Voodoo-uskonto

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.


Opettaja

User Avatar Liisa Väisänen

PhD Liisa Väisänen on Espanjassa asuva tietokirjailija ja luennoitsija. Hän on koulutukseltaan taiteentutkija, mutta on jo pitkään kirjoittanut yleisiä tietokirjoja kulttuurihistorian alalta sekä kirjoittanut oppikirjoja ja tehnyt niihin opettajienmateriaaleja. Hän on luennoinut vuosien ajan yleissivistävissä oppilaitoksissa, lukuisissa kesäyliopistoissa sekä tehnyt tilausluentoja yrityksille, oppilaitoksille sekä yhteisöille. Hän on myös kouluttanut eriasteiden opettajia. Liisa Väisästä on käytetty usein televisio-ja radio-ohjelmien asiantuntijatehtävissä.
20,00 € 10,00 €